Tuesday, September 21, 2010

Augmented Reality Humor


[ I love the way you lied?, no more! :P ]


P/S : Technologi oh teknologi.. XD

Thursday, May 27, 2010

The Making Of : Traditional Korean Honey Candy

A Lovely Journey To Korea

Okeh, sangat lama I tak update blog ni..berabuk² da pown..Dear Blog Shayang, Anda bakal jadi saye punye reminder someday sbb saye x de diari..so, anda mcm diari lebih kurang la eh..hehe..

10 Mei 2010 : I pegi South Korea..yeay! :P ni kire mcm besday present pown ade..I nye besday 7 Mei..huhu~ trime kaseh Ma, Ayah ngan Kak Za sbb byk menyumbang untuk I merealisasikan pemergian ke korea ni..trime kaseh jugak ntuk UTM esspecially KDSE n HEP atas sumbangan anda..macam x caye jek leh smpi sane..nway, alhamdulillah semua selamat dan da blk m'sia da pown..InsyaAllah sehat walafiat..Ni review jek okeh, nnti crite disebalik akan menyusul..sbb post ni special entry ntuk video² cumel di bawah..

video

video

Sangat Unik Gula² Madu (I bg name, die ade name die yg chomel.. :D) Dari keras smpi jadik bebenang madu..Perghh..terpegun, terpesona terpaku, paku pakis sume la..nk je bli..tp x tau bleh mkn ke x ( Halal ke x ) so, x bli la..tgk je org len bli.. :( Time mamat korea ni buat, siap ade rythm lagi..sweet gle..same lak 2 ngan 2 3 org membe die ckp².. :) comel bukan? Sape² kreatif innovatif dan sume tif² la, try and buat bnd alah ni berjaya atau x? klu berjaya sile la bg I sample sbijik, i mau rase..hik hik hik.. :,)

Ni I search Google..sbb xde amek pic korean traditional honey candy ni secare life..

Gamba gedik perlu diselit, next entry is on the way~ :D hehe..jeng jeng jeng..berehat sebentar bersame kit kat..sedapnyeee klu dapat mlm² neh kit kat yg enak itu~